🎁15% KORTING op Lederen en Nylon Halsband🎁

Nu heeft u geweldige kans om de 15% korting op alle lederen en nylon halsbanden in te wisselen! Wanneer u Alleen 27-28 januari 2021 bestelt bij www.fordogtrainers.nl, ontvengt u 15% korting op absoluut alle modellen halsbanden van nylon en leer, inclusief designer halsbanden met spikes en doornen voor uitstapjes, reizen, hondenuitlaten, hondensporten, hondentraining en service met uw hond.
Kies de beste halsband voor uw lieve vierbenige vriend en bespaar geld!
Verlies de kans niet.
DE TIJD IS BEPERKT: 27-28 januari

Bekijk afbeeldingen in deze email Klik hier.
Om ervoor te zorgen dat u onze toekomstige e-mails ontvangt, voeg alsjeblieft info@fordograiners.nl aan jouw adresboek toe.
ForDogTrainers.nl  
CART WINKEL ALLE PRODUCTEN NIEUWE PRODUCTEN BEST SELLERS
Hondenhalsbanden
Deze hondenhalsband is een perfecte keuze voor iedere stijlvolle hond en hondeneigenaar! Bestel beste lederen hondenhalsband met versering en geniet van leuke wandeligen in stijl met uw kameraad.

De Halsband voegt nobelheid aan uw hond uitstraling en wordt snel favoriete uitrusting voor dagelijkse wandelingen.



Halsband van nylon past goed voor u, als uw hond heel sterk en massief is. Product heeft super sterke materialen en is wijd genoeg.

Halsband van nylon past perfect om bij iedere voorwaarden van weer te gebruiken.Deze halsband heeft een duurzame en sterke gesp en mooie D-ring.






Dog Harness Dog Collar Dog Collar Dog Leash
footer
footer
FOLLOW ONS:
Facebook Youtube Contact Us
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl