Algemene voorwaarden

SSL

In onze winkel zijn 2 manier van veilige online bestalling voorgesteld:

1. Bank debit of credit card
2. PayPal

Ook bieden wij betalling aan buiten de website, als u niet wilt of niet de mogelijkheid heeft om online te winkelen:

a) wij bieden Western Union aan: dat is een type betalling die gemaakt wordt door vele banken in de wereld als internationale transactie. Wij sturen u gegevens van Western Union op aanvraag.
b) wij bieden betallingen aan via PayPal zonder registratie op de website. Wij sturen u per aanvraag onze adres van PayPal voor zo'n bestelling.
c) ook bieden wij bank gegevens aan voor een traditionele bank transactie voor bestelling ALLEEN hoger dan Ä200 vanwegen de hoge prijzen van bank commissie voor beide kanten bij bestelling van kleinere bedrag.

Deze manieren van betalling buiten de website A,B,C worden door onze klanten gemaakt na het accoord gaan van beide kanden over de prijs van de product, kosten voor levering en levering adres. Mail ons naar info@fordogtrainers.nl

†Onze Gebruiksvoorwaarden

1.† We verzamelen alleen informatie die essentieel is voor het verstrekken van optimale service aan onze klanten en gebruikers. Verkregen informatie is strikt beperkt tot wat we moeten weten om een optimaal niveau van de dienstverlening aan onze klanten te bieden en aan alle wettelijke of reglementaire vereisten te voldoen.

2.† We† informeren de gebruikers welke gegevens worden verzameld en hoe deze gebruikt zullen worden. Onze klanten zijn volledig geÔnformeerd over hoe wij† de verzamelde informatie gebruiken en wij† zullen de aanvullende gegevens op aanvraag verstrekken. Wij verkopen niet en† leasen† niet de vertrouwelijke informatie aan derden. Wij bieden toegang tot vertrouwelijke informatie alleen aan derden die direct verband houden met de levering en service van onze producten en diensten. Informatie gebruik† is volledig bekendgemaakt aan alle bevoegde partijen.

3.† Wij zorgen voor informatie kwaliteit. Wij gebruiken geavanceerde technologieŽn, goed gedefinieerde praktijken, en een hoog opgeleid technisch personeel om ervoor te zorgen dat zelf bekendgemaakte gegevens correct, nauwkeurig en volledig verwerkt worden. Wij bieden het mechanisme om de gegevens die door klanten openbaar gemaakt zijn te corrigeren,† indien er fouten of wijzigingen voordoen. Wij bieden geen garantie voor de juistheid van de gegevens die we door derden laten gebruiken via het SSL-beveiligd ô identiteit zegel, maar we vergemakkelijken het proces van oplossen van discrepanties tussen de gegevens.

4.† We maken gebruik van informatie-beveiliging. Wij maken gebruik van geavanceerde informatie-beveiliging technologieŽn en een hoog opgeleid technisch personeel om alle, aan ons toevertrouwde gegevens te beschermen. We hebben goed geÔmplementeerd gedefinieerde gegevensbeveiliging en toegangsprocedures om de gegevens tegen oneigenlijk toegang, verlies, misbruik of vernietiging te beschermen.

5.† Wij reageren op verzoeken om uitleg over onze gegevensgebruik en beleid te geven. Onze Customer Service Representatives zijn opgeleid om te reageren op vragen over ons beleid, praktijken, producten en diensten. Customer Service Representatives zijn ook opgeleid om het proces van het oplossen van discrepanties† in de derde partij gegevens te vergemakkelijken.

6.† Wij voldoen aan alle toepasselijke privacy wet en regelgeving waar SSL zaken doet, op basis van de geldende wettelijke vereisten. Als een bedrijf met een wereldwijd bereik, is SSL toegewijd om te verblijven met de huidige eisen van alle lokale, nationale en internationale wet en regelgeving die van toepassing zijn op onze producten en diensten.

7.† We ondergaan regelmatig geplande controles van ons privacy beleid en de praktijken om onze naleving van onze verklaarde beleid te controleren.

Terug
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl