Privacy verklaring

Privacy beleid

Wij verkopen niet en verhuren niet uw persoonlijke informatie aan derden. Alle informatie die wij verzamelen is bedoeld voor de volgende doeleinden:
het vullen van bestellingen,
contact met de kopers opnemen om hen te informeren over hun orderstatus,
verzenden van promotionele informatie,
het verbeteren van de werking van onze site,
en voor statistische doeleinden.

Uw informatie is veilig bij ons. Fordogtrainers.nl zal niet verkopen, verhandelen of verhuren uw adres, e-mail, of boekhoudkundige informatie aan elke andere persoon, ongeacht hoeveel ze onze armen draaien. Ook zullen wij geen contact met u opnemen over andere kwesties dan een geplaatste bestelling, zonder uw toestemming. We gebruiken de informatie die u ons verstrekt om bestellingen te verwerken en om een meer persoonlijke winkelervaring te creŽren. Tenzij u specifiek en bewust deze informatie aan ons verstrekt, zal Fordogtrainers.nl† geen persoonlijke informatie over u verzamelen.
Het kan nuttig zijn voor u om te weten hoe we gebruik maken van de informatie die we verzamelen:
wanneer u bestelt, vragen wij uw naam, e-mail adres, postadres, telefoonnummer, creditcardnummer en vervaldatum.†


Dit laat ons toe uw bestelling te verwerken en uitvoeren en u op de hoogte van de status van uw bestelling te houden. Wanneer u zich aanmeldt voor een nieuwsbrief of een andere e-mail communicatie, kunnen wij u om uw e-mailadres vragen, zodat we u de updates en gevraagde informatie kunnen sturen. Wij sturen geen ongevraagde e-mail. U ontvangt alleen informatie om de welke u specifiek heeft gevraagd. Wanneer u aan een wedstrijd of andere promotie deelmaakt, kunnen wij vragen om uw naam, adres en e-mailadres, zodat we de wedstrijd kunnen beheren en de winnaars melden. We kunnen bepaalde technische informatie verzamelen die ons helpt het gebruik van de website door onze klanten beter te begrijpen, zodat we het kunnen verbeteringen. De verzamelde informatie laat ons niet toe om u persoonlijk te identificeren. Bijvoorbeeld kan deze informatie onder meer het type Internet browser u gebruikt en de bezochte pagina's inhouden. Deze informatie stelt ons in staat† uw ervaring op Fordogtrainers.nl te verbeteren.

Terug
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl