Pagina 2

Hoe Moet U de Juiste Halsband Maat voor Uw Hond Meten

Onze dieren winkel biedt een grote keuze van verscheidene honden halsbanden aan voor uw lievelingen van verescheidene rassen, dus is het redelijk belangrijk om uw huisdier op de juiste manier te meten om geen problemen te hebben met de maat van haar/zijn halsband om de uitwisseling te voorkomen en het afwachten op een nieuwe honden halsband. Dus, als u de beste honden halsband van de juiste maat voor uw hondje wilt ontvangen, dan moet u al onze eisen opvolgen, die hier onder zijn aangegeven.
Onjuist gekozen maat van de halsband kan leiden tot ongemak, moeite met adem halen, als die te trak zit, of de hond kan eruit glijden indien de halsband te los is.

Ten eerste, er moet opgemerkt worden dat, ondanks een grote verscheidenheid van halsbanden die u in onze online dieren winkel kunt vinden, zij allemaal zijn onderverdeelt in honden halsbanden met gesp en stik halsbanden (martingale halsbanden, stik kettingen, vacht redders), die verscheidene methoden van meting vereisen.Dus, wanneer u bereidt bent om de beste honden halsband voor uw hond te kiezen, meet uw hond gewoon volgende de type van de halsband, door een van onze instructies, hier onder aangegeven, te gebruiken.

Meet Uw Hond voor Honden Halsband met Gesp

collar size diagram
 1. Elke halsband heeft 5 openingen, dus de maat kan verstelt worden.
 2.  
 3. De afstand tussen de einde van de halsband en de derde opening is de werkelijke maat van uw honds nek.
 4.  
 5. De afstand tussen de openingen is 25 mm dus de halsband kan verstelt worden op 50 mm kleiner of 50 mm groter.
 6.  
 7. Er is ook een stukje (ongeveer 5 cm lang) na de laatste opnening.
 8.  
Let op: uw honds nek omvang moet de derde opening bereiken, in geval het verstelt moet worden wanneer uw hond opgroeit of in gewicht aankomt. Wanneer u een halsband bestelt, schrijf ons uw huisdiers leeftijd, ras en geslacht.

Meet Uw Hond voor een Stik Halsband (Vacht Redder)

mesurer chien super
 1. Stik halsbanden worden over de hond van de hond getrokken, dus moet u de hoofd omvang van uw hond meten in de breedste deel (direct achter de oren van de hond en kaak zijn - zie de blauwe lijn op de afbeelding).
 2.  
 3. Schrijf de preciese nek maat (omvang) van uw hond zonder het toe te voegen van enige cijfers.
 4.  
 5. Voeg dan ongeveer 5 cm toe aan de lengte die u al heeft gemeten.
 6.  
Stik halsband maat = hoofd omvang van de hond + ongeveer 5 cm

Let op: als de nodige maat van de een gekozen honden halsband afwezig is in de lijst of u heeft wat vragen, voel zich vrij om met ons contact op te nemen. Wij zullen graag u helpen en de beste honden halsband voor uw hond kiezen
.

Meet Uw Hond voor Steek Halsband (Uitseeksels Halsband)

mesurer chien pour le collier
 1. Wees opgelet dat steek halsband moet gedragen worden op de nek van de hond direct onder zijn snuit en niet lager op zijn nek.
 2.  
 3. Wanneer u een steek halsband kiest, meet uw honds nek direct onder zijn kaak.
 4.  
 5. Schrijf een preciese nek omvang (maat) zonder enige cijfers toe te voegen.
 6.  
Let op: Draad maat van een steek halsband is aangeraden door de honden trainers voor verschillenden honden rassen volgens hun breedte en kracht.

Als u geinteresseerd bent in informatie over maten van uw hond voor een muilkorf, u kan de volgende pagina bezoeken Meet uw Hond voor de Juiste Muilkorf Maat.

 

Terug
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl