Verzenden & retouren

Verzending & retour


PRIJZEN EN LEVERING


Uw bestelling

 

€ 1 - € 50

 

€ 51-100 €

€ 100,01-150 €

 

€ 151,01-200 €

 

€ 200,01-350 €

 

€ 350,01 - 2000

 

Gewone Post, Levering

 

€ 7,90

 

€ 8,90

€ 13,90

 

€ 14,90

 

€ 22,50

 

€ 28,90

 

VERZENDING: Items worden verzonden in 2-5 werkdagen na ontvangst van de betaling. De verwerkingskosten bedragen € 0,99.

Tijdens het plaatsen van bestelling heeft U de mogelijkheid om de levering door EMS express port te bestellen (express levering kost ongeveer 20-25 euro).
De bestelling wordt sneller geleverd - binnen 3-6 werkdagen, daarnaast heeft U ook de mogelijkheid om de status van Uw bestelling online te volgen, wat kan belangrijk voor U zijn.
In de bovenste tabel ziet U alleen de waarde van levering door gewone post.

Wij zijn een internationaal bedrijf uit de Verenigde Staten. Onze producten worden rechtstreeks uit de VS fabrieken, Israël en Oost-Europa over de hele wereld gestuurd. Mouwen, barričres en honden tenten worden door EMC verstuurd. Het verzenden van deze producten uit de fabriek in Oost-Europa duurt 5-10 dagen.

Als u geďnteresseerd bent vanuit welke land word een   bepaald product  verzonden, neem dan contact met ons via  info@fordogtrainers.nl

EU-LANDEN: de gebruikelijke verzending wordt per aangetekende post uitgevoerd en de levering duurt 6-14 dagen.  Als de verzending via EMS naar uw land niet mogelijk is, stuur ons een email met een aanvraag van een verzendingsprijs. Als het pakket plotseling verloren gaat, maakt U geen zorgen, wij sturen U een vervanging op onze kosten en U zal tevreden blijven. Het laatste is heel belangrijk voor ons.

Retourbeleid

Als u niet 100% tevreden bent met een product, stuur het terug voor een contant terugbetaling of om een vervangend product te krijgen. Richtlijnen voor het retour:     Men kan een product voor een rembours terugsturen, binnen drie dagen vanaf de datum van ontvangst.
     In dit geval worden de rembours verwerkingskosten van 10% in rekening gebracht.
     Op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
     Het item moet in originele staat en ongebruikt zijn.
     De rembours wordt alleen op de verkoopprijs toegepast (verzend- en andere gebonden kosten worden niet vergoed).
     De koper zal de verzendkosten voor het terugsturen van het item betalen.
     Neem alstublieft contact met ons op, voordat u het item terugstuurt.
     Als we een fout maken (een verkeerd of beschadigd item sturen), dan zullen wij zelf de verzendkosten betalen en een vervangend item aan U gratis sturen.


Rechten en belastingen
Bestellingen buiten de Verenigde Staten kunnen worden onderworpen aan invoerrechten, douanerechten en vergoedingen, geheven door het land van bestemming ("Importkosten"). De ontvanger van een internationale zending kan worden onderworpen aan bepaalde Importkosten, die worden geheven, zodra een zending uw land bereikt. Extra kosten voor inklaring moeten door de ontvanger gedragen worden, wij hebben geen controle over deze kosten en kunnen niet voorspellen hoe hoog ze ook mogen zijn. Douanebeleid verschilt sterk van land tot land, u moet met uw lokale douanekantoor contact opnemen voor meer informatie. Bij inklaring procedures (in geval ze nodig zijn), kan dit leiden tot vertragingen buiten onze oorspronkelijke schattingen van de levering.
Terug
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl