Je ontvangt vandaag tot 15% korting op Alle Bijtmouwen 🎁

Koop een Bijtmouwtje met 15% korting voor uw hond! Alleen 25 juni kunt u alle speelgoeden met korting kopen. Wij bieden een grote keuze mooie speelgoeden van goede kwaliteit aan. Schiet op, de aanbieding is 25 juni geldig!

Bekijk afbeeldingen in deze email Klik hier.
Om ervoor te zorgen dat u onze toekomstige e-mails ontvangt, voeg alsjeblieft info@fordograiners.nl aan jouw adresboek toe.
ForDogTrainers.nl
CART WINKEL ALLE PRODUCTEN NIEUWE PRODUCTEN BEST SELLERS
15% OFF
Nu kopen
Jute Bijt Dummy voor Grote Honden Bijt Dummy van Jute voor Honden Training
Grote honden hebben speciale extra duurzame uitrusting nodig. Alleen in dit geval zullen je gehoorzaamheid trainings effectief zijn. Daarom bieden wij u Grote Bijt Dummy voor grote honden.Wij gebruiken Jute van hoge kwaliteit, dus deze bijt tug zal u lange tijd dienen. De Dymmu is utgerust met 2 duurzame handvatten, dus de tug is makkelijk in het gebruik en geeft meer controle over uw hond.
Vanaf jonge leeftijd moeten puppy's ook getraing woorden. Vooral om zijn beetvaardigheid en gehoorzaamheid te trainen. Onze dummy's zijngemaak van jute en zijn absoluut veilig voor uw puppy en zijn tanden. Het iserg belanrijk om tijdens de training alleen duurzame uitrusting van hoge kwaliteit te gebruiken. Onze bijt tud is 10 cm dik.
Leren Dummy Met 2 handvatten voor puppy Bijt Dummy van Franse Linen voor Honden Training
Onze nieuwe duurzame Dummy is gemaakt van zeer fijn echt leer. Deze dummy was speciaal ontworpen voor puppys en jonge honden. In tegenstelling van synthetische en jute bijtkussens en dummys, het heeft een zeer gladde textuur die is zeer veilig is voor de hond `s tanden. En dat is het belangrijkste voordeel van lederen hondenproduct. Deze honden dummy past perfect om puppy grip te verbeteren.
Bijt dummy is een goede gereedschap om uw hond te motiveren. Met behulp van deze tug kunt u met uw honde regelmatig trainen en zijn insctincten ontwikkelen. FDT Bijt Tug is gemaakt van Franse Linen, die absoluut veilig voor uw hond is, en gevuld met polyester. Tijdens het gebruik kunt uw hond de dummy smetten, maar dat is geen probleem, want dit product is makelijk wasbaar, en het absorbeer geen vuil.
Bijtmouwtje met nylcot

U zal tevreden blijven!
Met onze productie zullen uw dagelijkse wandelingen en trainings leuker worden!
Zie wat onze klanten erover zeggen:

In onze winkel kunt u een passende bijtmouwtje voor uw hond vinden!
Korting 15% in hondenwinkel
online
 

Dog Harness Dog Collar Dog Collar Dog Leash
footer
footer
FOLLOW ONS:
Facebook Youtube Contact Us
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl