Welke hondentuig om te kopen - leer of nylon?

Lederen of nylon hondentuig

Een hondentuig is praktischer en veiliger voor een hond. De tuig doet de nek van het huisdier geen pijn als het aan de riem trekt.De tuig is ook functioneler dan een halsband. Uw hond zal zich comfortabeler voelen en u krijgt meer controle over het huisdier met de tuig.

Als u twijfelt over een keuze tussen materiaal voor hondentuig, helpt dit vergelijkingsartikel u om de beslissing te nemen.

De tuig van echt leer is van geselecteerde kwaliteit. Het is extra duurzaam en handig. Leer is dik en sterk, maar zacht en veilig voor de huid van honden. Het is goed geolied en perfect verwerkt. Alle randen zijn afgerond om wrijving te voorkomen. Uw hond zal geen ongemak voelen, zelfs niet lang blijven met dit tuig aan.

De tuig heeft een groot bereik. Het wordt gebruikt door professionals voor aanval en agitatie training, politie en service werk. Dit tuig is ook geschikt voor gehoorzaamheidstraining en dagelijks wandelen. Het is het beste voor middelgrote en grote hondenrassen, die krachtig of actief zijn en betrouwbare controle nodig hebben.

Dit lederen tuig heeft een brede borstplaat om de lasten gelijkmatig over het lichaam van de hond te verdelen, om comfort te bieden en te beschermen tegen schokken tijdens beschermingstraining. De borstplaat is gevoerd met dik en zacht vilt voor maximale veiligheid. Achterplaat en nekriemen zijn ook met vilt gevoerd.

De tuig is op 4 manieren verstelbaar, maar u hoeft dit niet te doen wanneer u het op de hond legt. Er is een quick-release gesp, die helpt om uw hond binnen enkele seconden in het tuig te krijgen!

Alle metalen details zijn gelast. Ze zijn heavy-duty en roestbestendig. Het harnas wordt geproduceerd in zwarte en bruine kleuren naar keuze. U kunt dit tuig ook bestellen met een handvat dat op de achterplaat bij de D-ring wordt geplaatst voor riembevestiging.

Dit lederen tuig is perfect voor sterke, actieve en werkhonden!

Onze nylon tuig is een multifunctionele outfit, die wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan hondenactiviteiten, zoals wandelen, training, service work, sport en gewicht trekken.

Nylon is slijtvast, stretch- en waterbestendig materiaal. De tuig wordt onder alle weersomstandigheden gebruikt en is gemakkelijk schoon te maken. Het materiaal is hondvriendelijk. De constructie van dit tuig is veilig en gezellig. Uw hond zal geen wrijving en huidirritaties hebben, zelfs als hij de hele dag wordt vastgehouden.

Borstplaat van de tuig is groot en kussenachtig. De borst van uw hond wordt volledig beschermd met dit bord. Achterplaat is breed en voorzien van een gelaste D-ring voor riem en een bedieningshendel. Het handvat helpt u de hond te grijpen en dichtbij te houden wanneer u de weg oversteekt of in een andere situatie.

Er zijn ook 2 zijde D-ringen voor pulling work. Alle ringen zijn breukvast en bedoeld voor zware belastingen.

Duurzame nylon riemen zijn op 4 manieren verstelbaar. U kunt altijd de grootte van de tuig regelen. Quick-release gesp is gemaakt van gegoten plastic. Het is solide en handig in gebruik.

De tuig is geschikt voor kleine, middelgrote en grote honden. Het is de ideale variant voor een breed toepassingsgebied!

Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl