Lederen of nylon hondentuig voor Bulldog

Lederen of nylon hondentuig voor Bulldog

Hoe kies men een hondentuig voor Bulldog?

Soms is het niet eenvoudig om een tuig voor uw Bulldog te kiezen vanwege hun grote varieteit op de hondenmarkt. Als u vastzit tussen leer en nylon tuig, helpt dit artikel u keuze te maken.

Het is beter om de tuig te krijgen met Y-vormige borstplaat. De vorm van de plaat blijft behouden met de anatomische structuur van de hond. Zo'n tuig past perfect in Bulldog en zijn nek is vrij van belastingen.

Dit lederen tuig heeft een brede borstplaat die de borst van de hond beschermt tegen overmatige belastingen, de beperking van trainingsbelastingen vergemakkelijkt en Bulldog het hoogste comfort geeft. Zachte viltvoering op de borstplaat voorkomt wrijving. Achterplaat en voorste riemen zijn ook gevoerd met vilt om dit tuig maximaal gezellig te maken.

Ruwe materialen zijn niet geschikt voor hoogwaardige tuigen. Daarom gebruiken we echt leer, dat sterk en slijtvast is, maar zacht en soepel aanvoelt. Het zal de huid van de hond niet irriteren of de vacht beschadigen. Alle randen zijn afgerond en gewaxt.

Leren riemen zijn breed en stevig. Ze zijn eenvoudig te regelen met behulp van gespen. U kunt de tuig altijd passen wanneer dat nodig is. De tuig wordt op Bulldog op de handigste manier met quick-realese gesp gezet. Het zal niet lang duren om de hond voor te bereiden op het uitgaan.

 Alle fittingen van dit tuig zijn gelast. Ze zijn gezond en roestvrij. Een riem is bevestigd aan de D-ring op de achterplaat. De ring is geschikt voor alle soorten karabijnhaken.

 De tuig is bedoeld voor middelgrote en grote Bulldoggen. Het wordt gebruikt voor aanval, agitatie, bescherming. De tuig is ook perfect voor hulphonden. Bovendien wordt het veel gebruikt voor Bulldog-training en dagelijks wandelen omdat het betrouwbare controle over de hond geeft.

Het harnas gaat in zwarte en bruine kleuren en kan worden geproduceerd met een handvat.

Ons nylon tuig voor Bulldog is apparatuur van topkwaliteit voor verschillende activiteiten van uw Bulldog. Het is een multifunctionele outfit voor gebruik onder all-weather. De tuig is een geweldig controle-instrument voor wandelen, trainen en volgen. Het wordt gebruikt door speciale eenheden voor werkhonden en ook voor het trekken van gewicht. Zo'n breed scala aan gebruik maakt dit harnas een onmisbaar accessoire voor het dagelijks leven van de hond.

Brede borstplaat heeft cushion-like ontwerp voor ultiem comfort. Wrijven noch in de huid van de hond snijden zal uw Bulldog storen tijdens training en werk. De borst van de hond is volledig beschermd tegen overbelasting en Bulldog voelt comfortabel met de tuig. Er is ook een brede en zachte achterplaat die op dezelfde manier werkt als de borstplaat.

Een handvat voor extra Bulldog-bediening en een D-ring voor riembevestiging zijn op de achterplaat geplaatst. Het handvat is betrouwbaar en gemakkelijk vast te houden. Elke riem kan eenvoudig aan de D-ring worden bevestigd. Er zijn ook 2 zij-D-ringen voor trekactiviteit. Alle ringen zijn gelast, corrosiebestendig en breken niet onder belasting.

 De tuig heeft een slim systeem voor maatregeling: op de borst aan beide zijden, onder de buik en aan de linkerkant. Uw Bulldog zult binnen enkele seconden in de tuig stappen. Een klik van de quick-release gesp en de hond is klaar om naar buiten te gaan!

 Nylon is het materiaal dat bestand is tegen rek en water. Het is licht van gewicht en uw hond kan de hele dag worden uitgerust en zich er comfortabel bij voelen. De tuig is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het wordt geproduceerd in zwarte kleur en in verschillende maten. Kleine, middelgrote en grote Bulldogs kunnen dit tuig dragen.

Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl