Hoe moet u opvoeding van puppy starten?

Hoe moet u opvoeding van puppy starten?

Eindelijk is deze blije dag gebeurd – u hebt uw langverwachte puppy gekocht! Nu gaat hij bij uw gezin wonen en iedereen is super blij en tevreden om de puppy te hebben. Een puppy is niet gewoon plezier in uw huis, maar wel verantwoordelijkheid en ook plichten in het process van puppy opvoeding. Tijdens eerste maand van zijn leven, ontwikkelt de puppy onze wereld, zijn paragnost en ook sommige karaktereigenschappen worden gevormd. Experten recommanderen voor hondeneigenaars dat puppy tot 1,5 – 2 maanden bij zijn moeder moet blijven, want door contact met moeder leert puppy belangrijke dingen van externe wereld die echt nieuw en onbekend voor hem is.


Opvoeding van hond is lijzame en voortdurende oefening, maar wel interessant. Het helpt u en uw viervoetige vriend om helemaal nieuwe wereld te ontwikkelen. Opvoeding is de eerste fase voor ontwikkeling van kundigheden en gewoonten die veel handig voor eigenaar zijn, en ook helpen ze in verdere training. Opvoeding helpt om algemene regels over het gedrag met mensen en andere honden te leren kennen.

Experten van onze web-winkel bieden veel prachtige producten voor honden aan:


Hondentuig van leer voor wandelen met puppies en kleine hondenGevlochten leren hondenriem met nappa handvat – beperkte oplageHondenriem van hoge kwaliteit voor wandeling | Riem van nylonBijtmouw voor serieuse professionele training

Oefeningen en trainings met puppy is een zaak voor enige persoon, want beide gaan elkaar leren kennen en aan elkaar wennen. Honden zijn echt gevoelig tot humeur van eigenaar en ze reageren vlug op alle omwisselingen. Dus in enkel geval denkt u maar goed erover en doet op zo’n manier dat uw problemen niet op uw puppy beïnvloeden! Ook moet u altijd eerlijk en vriendelijk met uw puppy zijn. Het is echt belangrijk om goede resultaten te krijgen!

Muilkorf van draad met duurzame rubber dekking

Hoe en van welke punten moet u opvoeding van puppy starten? Allereerst, moet puppy zijn enige naam weten. Het process van leren houdt in: slapen ’s nachts alleen op zijn ‘bedje’, niet snikken, gaan op juiste plekken naar WC, eten geen schoenen en andere dingen, eten op zijn enige plaats en op dezelfde tijd. En natuurlijk veel andere dingen die hij nog niet van zijn moeder heeft geleerd.

Het is belangrijk om alle “niet lekkere” handelings van de puppy te kenmerken en om opmerkings te maken. U moet uw puppy straffen in het moment van uitvoering van ‘niet brave’ acties of immidels na hun gebeurtenis. Dan kan puppy begrijpen waarom hij wordt gestraft. Als u juiste opvoeding voor uw puppy geeft, dan kunt u een hond opvoeden die pas lekkere emoties, prettige humeur en plezier van communicatie zal brengen!

Fordogtrainers presenteert een wijde assortiment van duurzame producten voor honden die super handige bij training kunnen zijn om puppies en jonge honden op te voeden:


Muilkorf van draad met rubber dekking voor alle seizoenenMuilkorf van leer voor werkhondenLeren halsband met nappa opvulsel en mooie omvlechting in beigeHalsband van nylon met gesp van snelle vrijlating ✩


Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl