Hoe moet u uw puppy opleiden om goede contact met hem op te houd

Hoe moet u uw puppy opleiden om goede contact met hem op te houden?

Sinds eerste weken wanneer de puppy in uw huis woont, moet u al beginnen om uw viervoetige vriend op te voeden. Dan kan u veel problemen met het verdere gedrag van uw puppy te vermijden. Hoe moet u de puppy aan een lijn en een halsbad wennen?

Veel niet deskundige hondeneigenaars zijn bezorgde over deze vraag. En als hij nog jong is, dan is het zeker makkelijker om aan deze accessoires te worden wennen. U hebt geduld en vasthoudendheid nodig en resultaat zal later zeker tevoorschijn komen.

Hondenhalsband moet u voor de eerste keer aan uw hond dragen na een paar dagen wanneer u puppy hebt gekregen. Toen u begrijpt dat de puppy een beetje gewend voor u is en dat hij voor nieuw voorwaarden geadapteerd is, dan koopt u zeker een lijn en stelt nieuwe dingen uw hond voor. Knuffelt uw puppy zachtjes, prijst hem en laat hem de halsband snuiven. Draagt u een accessoire op de nek van uw hond tijdens het spelen met hem of tijdens het eten van lekkere voedsel.

Verstelt de halsband op de manier, zodat hij goed bij de nek past, dus hij moet niet te groot en niet te klein worden. Het is normaal, als u twee fingers onder de halsband kunt zetten.

Hoe moet u uw puppy aan halsband wennen? De hond, waarschijnlijk, zal het niet leuk vinden dat hij nu limits in bewegings heeft. Puppy zal protesteren en hij zal zeker proberen om de halsband door zijn poten af te doen.

Hondeigenaar zal heerlijke psychologische associaties met aandraging van nieuw accessoires moeten opbrengen. Nadat u de halsband aan hond draagt, voed u meten uw puppy en gaat u maar wandelen. Doet het elke keer, dan zal de nuttigheid van halsband een gewenste event voor puppy worden, omdat het eten en wandeling immidels gaan gebeuren.
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl