Wat moet u doen als uw puppy altijd bijt?

Wat moet u doen als uw puppy altijd bijt?

Alle kleine puppies vinden het leuk om een beetje niet pas speelgoed en dingen, maar wel de handen van eigenaar te bijten. Het is wel belangrijk om op tijd de nuttige overeenstemmingen uit te voeren, zodat zo’n amusement geen gewoonte zal worden. Want als een hond zelfs in kindertijd zo’n gewoonte zal hebben en altijd zijn taanden zal gebruiken, dan het is bijna zeker dat dit gewoonte in de toekomst nog zal blijven.

Dus zoals resultaat, voordat u huisdier naar thuis brengt, moet u wel weten hoe u de puppy kunt leren om niet te bijten, zodat hij geen dingen in uw huis kapot maakt en ook zijn eigenaar niet bijt.

Allereerst, u moet herinneren dat het bijten voor puppy naturele manier is om met externe wereld te ontmoeten en om meer te ontwikkelen. Daarom in enkel geval mag u geen physieke macht te gebruiken.

Meestal huisdieren beginnen hun tanden te gebruiken en alle dingen rondom ze te bijten, inclusief de handen van eigenaar tijdens het spelen. Het gebeurt vooral in de tijd wanneer melkgebitten veranderen. Het is normaa process. De tandjes kunnen nog tijdens het spelen met andere honden en bij communicatie met man worden gebruikt.

Vanaf vroegste kinderjaren moet u de puppy dit slecht gewoonte laten stoppen. Natuurlijk is het echt plezant om te zien hoe kleine puppy gromt en benen of handen van eigenaar bijt, maar het zal echt niet grappig zijn wanneer grote volwassen honden op zo’n manier zal zichzelf bedragen.

En daarom om deze reden is het echt belangrijk om uw puppy het bijten te laten stoppen.

O m   t e   n o t e r e n

Van het begin kant u de puppy pas met makkelijke verhoging van stam opvoeden. Honden zijn echt slimme dieren en ze gebrijpen zelfs een lichte verandering van intonatie, dus als de eigenaar direct ‘nee’ zegt, moet het speeletje worden gestopt. U moet een commando geven op het moment wanneer de puppy zijn tanden bij het speeletje begint te gebruiken.

In het geval als kleintje echt bezig met speeletje is en hij op uw commando niet reageert, dan mag u hem een beetje met een krant slaan (de krant moet u op voorhand prepareren). Maakt u geen zorgen, zal er geen schade van deze vederlichte klap voor hond zijn, maar pieptoon zal geen plezante emoties brengen.

Als de puppy altijd bijt, is het belangrijk om zorgen te maken dat in het process van opvoeding nemen alle lidden van het gezin deel. Zo vlug als uw favoriete dier de belangrijkste commando’s begrijpt, moet u hem prijzen en let zijn aandacht op speelgoed.

Bij opvoeding kunt u ook een andere manier gebruiken: zodra puppy tijdens het spelen zijn eigenaar bijt, moet u meteen het spelen stoppen, opstaan en naar andere kamer gaan.

Vlug zal kleine puppy gebrijpen dat elke keer wanneer hij zijn tanden gebruikt, zijn favoriete eigenaar meteen het speeletje stopt.

Dus met geduld en alle deze recommendaties en adviezen zal het mogelijk zijn om tijdens korte termijn uw puppy van deze slechte gewoonten te laten stoppen.

Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl