Top 10 Natuurlijke Aanvullingen voor Honden

Top 10 Natuurlijke Aanvullingen voor Honden
 

Wij willen alleen dat onze prachtige schoothondjes zo mogelijk gezond zijn. Toevoegen van aanvullingen aan het dieet van uw hond kan erg voordelig zijn voor uw gezondheid. Sommige aanvullingen zijn uitstekende behandeling zijn in bepaalde problemen, terwijl andere algemeen erg bevordelijk zijn tot het welzijn. Het is altijd een goed idee om uw dierenarts raad te plegen voordat u een nieuwe aanvulling aan het dieet van uw hond toevoegt, zodat u zeker kunt zijn over de dosering en andere mogelijke kwesties.

Knoflook

Er zijn wat strijdpunten rond de knoflook, maar het is algemeen beschouwd geheel veilig is kleine dosering. Knoflook heeft een uitstekende reeks van gezondheid voordelen inclusief het vechten met infecties, stimulatie van immuunsysteem, vermindering van cholesterol, verbetering van de leverfunctie en weert flooien en teken af.

Vis olie

Vis olie is tussen de meest populaire aanvulling voor honden. Er zijn wat suggesties dat het kan helpen voorkomen van hart - en vaatziektes, maar dat is onzeker. Maar, waarschijnlijk de hoofd voordeel is verbetering van huid en vacht gezondheid. Het is bekend voor hulp met huid-verwante allergien en irritaties.

Mariadistel

Dit slimme kleine kruid verbetert honds leverfunctie. Mariadistel verminderd ontsteking en helpt lever ziektes te voorkomen. Hoewel niet veel onderzoeken zijn gemaakt om dit bewering te ondersteunen, de actieve bestanddeel in mariadistel is een samenstelling wordt genoem silymarine, die bekent is om zijn positieve invloed op de lever en nieren.

Boswellia

Boswellia heeft anti-ontsteking eigenschappen, dat betekent dat het honden kan helpen die lijden van omstandigheden veroorzaakt door of verband hebben met ontstekingen. Dit omvat artrose, reumatoļde artritis, ontsteking darmziekte.

Kokosnoot olie

Als u regelmatig aan uw hond kokosnoot olie toevoert kan het een reeks van gezondheid voordelen hebben. Het is goed voor algemen huid gezondheid en het kan helpen huid omstandigheden, zoals allergie, eczeem, contact dermatitis en jeukende huid. Het is ook goed voor spijsvertering en stimuleert de immuunsysteem.

Appelcider azijn

U zal verbaasd zijn hoeveel toepassingen zijn voor appelcider azijn. U kan het mengen met de voer van uw hond, het wordt vaak vedunt met water of soms zelfs uitwendig gebruikt. Wordt gezegt dat het helpt met problemen als traanstrepen, urineproblemen en flooien.

Lavendel

In aanvullenden vorm, lavendel kan helpen met spijsvertering problemen, reisziekte en kan honden kalmeren. Het kan ook uitwendig gebruikt worden, in olie vorm, om met hot spots te helpen en gebarste poten.

Curcumine

Curcumine is de actieve bestanddeel in kurkuma. U kan uw hond food-grade kurkuma voeren, maat het is algemeent beter om te zoekn voor een geconcentreerde curcumine aanvulling ontworpen voor honden. Overweeg voorstellende kurkuma voor uw dieet en die van uw hond! Curcumine is nog een anti-ontsteking, dat betekent dat het goed is voor gezamenlijke gezondheid en zeker voor spijsvertering problemen. Het kan ook wat anti-kanker eigenschappen hebben, maar dit is nog niet helaam bewezen.

Biergist

Vol van vitamines B en omega vetzuren, biergist is algemeen gezond voor uw hond. Het is bekent om zijn hulp bij huid klachten en algemeen verbetert de omstandigheden van de huid en vacht van uw hond. Sommige beweren dat is kan helpen bij het afstoten van bijt insecten.

Vezel aanvulling

Vezel aanvulling zijn erg nuttig voor de honden die spijsvertering problemen hebben zoals prikkelbare darmsyndroom, diarree en chronische constipatie. U zal verscheidene soorten van natuurlijke vezel aanvulling vinden op de market, dus is het beter om uw dierenarts te vragen welke soort het beste voor uw honds bepaalde problemen is.

Gelukkige Hond

Gezonde, Gelukkige Siberische Laika draagt onze Lederen Hondentuig voor Aanval Training

Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl