Mondioring

Mondioring

Benaming van sport Mondioring (Mondio Ring (Mondioring), WorldRing) wordt vertaalt als Wereldwijde ring. Het is een combinatie van Franse ring, Belgische ring, KNVP (Nederlandse sport) en Schutzhund. In Mondioring alle oefeningen worden samen uitgevoerd - gehoorzaamheid, sprongen en daarna bescherming.

Mondioring - is een erg interessante en boeiende soort van honden sport. Deze discipline was opgericht in Europa in tachtiger jaren van vorige eeuw. Haar manifestatie heeft te maken met, dat de vertegenwoordigers van africhting scholen van verscheidene Europese landen, hebben besloten om een standaardhoeveelheid uit te vinden, die hun toe staat om met elkaar te wedijveren. Op die manier, Mondioring (MR), combineert elementen van Belgische en Franse ringen (geschiedenis, van welke, wordt berekent meer dan 100 jaar!), en ook een aantal andere Europese scholen.

Deze soort sport is erg populair in Frankrijk, Belgie, Zwitserland en in sommige andere landen. In 1990 deze discipline was oficieel erkent in Frankrijk, en in 1995 in Internationale honden Federatie.

Oprichters van Mondioring hebben geprobeerd om de beste elementen van wereld bescherming sport soort met honden te combineren. Dankzij de verscheidenheid van afleidende factors en situaties, die worden bespeelt tijdens betoning van de door hond geleerde vaardigheden, Mondioring is ineressant zowel voor kijkers als voor deelnemers. Hier wordt van de honden, werk op hoge niveau vereist, die bereikt kan worden door langdurige trainingen en alleen van dieren met prachtige familie aanleg. Alleen slimme en professionele deskundigen kunnen succes bereiken in deze sport soort, in dit geval kunt u pretenderen op hoge resultaat.

Voorbereiding van de hond - is een langdurige en peuterwerk. In Mondioring elke deelnemer, die op start komt te staan, voert alle oefening achtereenvolgend uit, bijna zonder pauze en uitruten: gehoorzaamheid, springen en daarna bescherming. Op niveau MR-1 alle oefeningen voor een deelnemer nemen ongeveer 20 minuten in, op MR-2 - 30 minuut, MR-3 - 45 minuut. Goed voorbereide hond moet snel en adequaat kunnen reageren op veranderende situatie.

Natuurlijk, is het beter om een puppy van werk lijnen van jonge leeftijfd te nemen en opvoeden speciaal voor sport, dan een volwassene te proberen her op te voeden. Sportman en trainers zullen juist deze weg gaan, en zullen ervaring krijgen met hun honden in de toekomst en zullen puppies nemen speciaal voor deze sport soort. Op die manier kunnen zij vele fouten voorkomen bij het voorbereiden van hun vier potige vrienden en zullen nog meer succes hebben bij optreden.

Mondioring - is erg dynamische en aanblikkelijke sport soort: hij kan interessant zijn niet alleen voor deskundigen, maar ook voor brede kring van honden liefhebbers, en voor kijkers, die ver zijn van kynologie. Deskundige uit Frankrijk, Dominik Piton houdt zich bezig met africhten van honden meer dan 40 jaar, hij is een veevuldige kampioen van Frankrijk in Mondioring en nu al 10 jaar een scheidsrechter in deze discipline. Behalve dat, hij beoordeelt in Frankrijk nog twee nationale sport soorten met honden. Dominik Piton heeft mogelijk gemaakt de ontwikkeling van Mondioring in zulke landen als Filippijnen en Mexico.

Vele landen beginnen met Mondioring en hij helpt met ontwikkeling van deze sport soort in verscheidene landen. Op huidige kampioenschappen kunt u de deskundig voorbereide honden zien, die op volle maatregel punten verdienen. Behalve dat, komen honden voor met hoge potentieel, maar met welke er nog veel gewerkt moet worden. Op eerste en twee niveau jonge hond zal niet direct hoge punten krijgen, dat is normaal. Er komen fouten voor van de kant van de begeleider, die niet altijd goed de regels weet.

Alle honden uitrusting

Hier onder vindt u links op de producten die misschien van toepassing zullen zijn tijdens Mondioring. U kunt ook de informate over KNVP vinden. Klik op de afbeelding en lees uitgebreide informatie over elke product, en kies uit wat het beste voor u en uw hond past!

Schutzhund Training Spring BarričreHondentuig van echt lederHondenriem van nylon is een duurzame en handige
riemNieuwe Schutzhund Training HindernisNieuwe beschermende bijtmouw is
klassieke model voor training in politie

Voor meer uitgebreide informatie over onze producten, honden rassen of maten, neem contact op met onze klanten service: info@fordogtrainers.nl

Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl