Mijn Puppy is Bang voor Andere Honden

Waarom is mijn puppy bang voor andere honden?

Ik heb een hond van 7 maanden oud. Tijdens wandelingen is mijn puppy bang voor andere honden. Vaak gaat hij op de rug liggen als bij hem een andere hond komt. Waarom gebeurt dit?

Bij de honden is het zo - jongest moet respect hebben voor de oudere. En kleine puppy zal nooit overmacht tonen bij ouderen. Daarom, omdat hij met oudere honden contact heeft, dat ze hem zijn plaats tonen - is goed.

Probeer niet de gebaren van de honden te vertalen naar menselijke. Dat een hond die ouder is een jonge jongetje tegen de grond drukt, betekent gewoon, bijvoorbeeld, ouderen leren de jeugd: - geef plaats aan ouderen; ga niet 's nachts in donkere steegjes, drugs - pijnlijke dood en etc.

Zo laten de oudere honden de plaats van de jeugd zien. Daarom moet u geen zorgen maken als uw jonge hond niet blaft en de hond niet aanvalt die ouder dan hem is.

U moet gewoon in de gaten houden dat een andere hond niet agressief is. Er zijn zulke honden niet hun kracht niet voelen en kunnen pijn doen tijdens het proces "opvoeden".

Puppy in de Honden Tuig voor Puppies
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl