Hoe Moet U Een Honden Trainer Kiezen

Hoe kunt u een juiste trainer voor uw hond vinden

Kiezen van een goede honden trainer is net zoals vinden van een juiste leraar voor uw kind. Zelfbewust maar zorgvuldig, aandachtig en goed geinformeerde - er zijn veel belangrijke kwaliteiten voor het maken van deze cruciale beslissing. Om juiste beslissing te maken, word aangeraden om een trainer te interviewen en te observeren voordat u hem aanneemt.

"Er zijn vele menieren om honden te trainen.Daarnaast, elke nier heeft zijn/haar eigen leer stijl en voorkeur motivators," zegt Dr. Bonnie Beaver, professor bij de Texas A&M College of Veterinary Medecine & Biomedical Science. "De American Veterinary Society of Animal Behavior, of AVSAB, keuren de training methoden goed die het dier staan toe om te werken voor dingen (zoals eten, spel, genegenheid) die hun motiveren, dan techniek die zich richt op gebruk van angst en pijn om hen te straffen voor ongewenst gedrag."

Een goede regel van duim is het voorkomen van elke trainer toont methodes van fysieke kracht die uw hond kunnen schade aanbrengen, net als die gene nie routinematig stik halsbanden gebruiken, schock halsbanden of andere fysieke straf als een primaire training methode. Zoek naar een trainer die gebruikt beloning-gebaseerde training met snoepgoed, speelgoed en spel.

"Onderzoek toont dat honden het niet nodig hebben om fysiek gestraf te worden om te leren hoe ze zich moeten gedragen, en er zijn aanzienlijke risico's verbonden met gebruik van straf, zoals het remmen van leer proces, verhogen van angst en/of stimulatie van aggressieve gebeurtenissen," zegt Dr. Beaver. "Door zijn risico's, staf moet alleen gebruikt worden door een trainer die helemaal mogelijke nadelige effect kan uitleggen en eigenaars instrueren in een-op-een sessie hoe de techniek juist moet uitgvoerd worden."

Blij Honde van De Klant


Observeer een les voordat u een trainer aanneemt is een goede manier om een precieze voorstelling te krijgen van hun training methodes en mogelijkheden. U moet niet alleen de honden beordelen of ze leren en genieten van de les maar ook hun eigenaars.

Zijn de staarten va de honden hoog en kwispellen of zijn ze omlaag? Praten de mensen met hun honden op een blije manier of schreuwen ze? Spreek met de studenten - genieten ze van de training en voelen ze dat hun honden leren? Dr. Beaver legt uit dat vragen van zulke vragen zal u helpen om de trainer te beoordelen en om te zien om zijn leer stijl zal werken bij hoe u en uw hond leert.

"U moet zich comfortabel voelen bij het doen wat de trainer u vraagt te doen bij uw hond," zegt Dr. Beaver. "Als u trainer u vraagt om iets te doen bij uw hond en u gelooft dat het u en uw hond onnodige schade of stress zal aanbrengen, vraag hem om uitleg waarom hij deze techniek aanraad, wat de mogelijke nadelen zijn van de tecniek, en hoe deze kunnen aangepakt worden als ze verschijnen."

Het is belangrijk om te herinneren dat alles honden zijn verschillend, en dankzij de veranderlijke en onverwachte natuur van gedrag, een gewetensvolle trainer kan de resultaten van de training niet garanderen. Ze moeten echter wel bereid zijn om de tevredenheid van hun diensten te waarborgen. Vergeet niet dat training moet niet alleen een plezierig en comfortabel ervaring zijn voor uw hond maar ook voor uw.
 

In onze Online Honden Winkel vind u de alles nodige Honden Uitrusting voor Verschillende Trainingen en Doelen van Top Kwaliteit.

Voor meer uitgebreide informatie over onze producten, honden rassen of maten, neem contact op met onze klanten service: info@fordogtrainer.nl

Messing Honden Hoorn die Geluiden MaaktDraagbare Plastic Honden Water Fles voor Hydratie tijdens Training, Spelen en ReizenPuzzel Speelgoed - Leuke Kauw Honden Bal
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl