Welke rol spelen bijtbouwers bij het werk met uw hond?

Het gebruik van de bijtbouwer is heel belangrijke deel bij het werk met uw hond

†† Velen denken dat ze alleen bij het werk met de puppyís worden gebruiken. Het is niet zo. Korte peseta zijn geweldige training steun voor opleiding van schokken en beten, zodat ze gedurende het hele leven van een hond worden gebruiken.

Tennisballen zijn zeer moeilijk voor de tanden van honden.

Rollen zijn veel beter als alternatief. Ze zijn ook veel beter dan de ballen van hard rubber. Soms per ongeluk raakt de bal het hoofd van een jonge hond waardoor verliest hond de wens om te werken. Als dezelfde hond een rol zal krijgen, dan in de meeste gevallen is het ongemerkt en heeft geen invloed op het werk.††

Harde † † † † † † † † † † † †† †† Fijne Kwaliteit Bijt Tug


Peseta die wij verkopen zijn van de beste beschikbaare materialen gemaakt namelijk van synthetische stof, leder, jute. Bijt bouwers van synthetisch weefsel zijn het meest duurzaam in gebruik . Ze vermalen de tanden van een hond niet en ze zijn niet schadelijk.

De rollen variŽren in een lengte en diameter. En de keuze van de juiste maat is afhankelijk van de taak en de manier van trainen, die u gebruikt.


Training van het bijten begint bij de volwassene honden altijdt met een kleinste peseta. Ze zijn met een of twee handvatten.

Vanwege de kleine grootte geven ze snelheid en vrijheid van beweging. Een optimale prestaties met een rolletje zijn als je het bewegenmet de snelheid op je voeten en het lichaam zodat de hond kan het niet inhalen. Korte en snele uitbarstingen met peseta dwingen uw hond snel te bewegen om het speelgoed inhalen. Als de hond het speelgoed mist, is hij opgewonden en de opwinding leidt tot de beweging. Het gebruik van langere pesetaís is niet effectief omdat de honden te snel zijn. Het is zeer eenvoudig voor honden om een lange pijp of de tweede handvat te grijpen op de langere peseta.

Langere peseta zijn gebruikbaar alleen voor puppyís. Wij bieden verschillende maten.

Leren Dummy Met 2 handvatten voor puppy†††††† †† † † † Leren Bijtkussen Met 2 handvatten voor jonge honden† † † † † † † † Leren Dummy voor Grote hond

Leren Dummy Met 2††††††††††††††††††††††††††††††† Leren Bijtkussen Met 2†††††††††††††††††††††††††† Leren Dummy

handvatten voor puppy††††††††††††††††††††††††† handvatten voor jonge honden † † † † † ††††† voor Grote hond  

Voor zeer jonge puppy's (8 weken) is het beter om lange peseta met een kleinere diameter te gebruiken, zodat de hond het volledig met† de mond kan grijpen.

Als de puppy ongeveer 6 maanden† is (is zijn mond groter), kunt u de grootte van de peseta vergroten.

Bijt bouwers zijn geen speelgoederen voor kauwen!

Verschillende Bijt bouwers te koop op onze website†www.fordogtrainers.nl

Ben je bijtmouwtje van nylcot, Franse Linnen bijtmouw of bijtrol van jute nodig? Neem dan contact met ons!
Onze professionals zullen u helpen en goede Bijt bouwers voor uw hond kiezen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit stoffen gemaak die niet schadelijk voor uw hond zijn. Heb je nog vragen? We helpen graag!

Vraag ons er e-mail:†info@fordogtrainers.nlOp deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl