Bijtbouwers voor opleiding en entertainment van honden

 

Bijtrollen en bijtmouwen voor opleiding en entertainment van uw huisdier

Trainen met de bijtmouwen zijn nuttig voor de ontwikkeling van natuurlijke vaardigheden van een hond en om hij in een goede conditie te houden.

 In onze webshop kunt u een groot assortiment van bijtmouwen van verschillende maten, lengtes en vormen vinden. Ze kunnen naadloos of met een naad zijn, zonder handgreep of met en handgrepen.
Onze bijtmouwen zijn van jute, Franse linnen(nylcot), leder of sterke brandslang stof gemaakt.


Ze kunnen van verschillende bouw en elasticiteit zijn. De bijtmouwen en bijtrollen die door ons zijn geproduceerd zijn voor verschillende ras, leeftijd van een hond en de macht van de greep van een hond.

We bieden ook de bijtmouwen voor puppy's vanaf jouw puppy zes weken oud is. In ons werk we rekenen op de ervaring van professionals, houden rekening met hun wensen en produceren alleen veilige producten van hoge kwaliteit.


Bijtmouwen en bijtrollen van jute

Speciaal voor het comfort en veiligheid van uw huisdier hebben onze specialisten een bijtrollen van jute van hoge dichtheid ontworpen. Jute is een gypoallergeen natuurlijk materiaal die heeft zich goed bewezen bij professionele dierentrainers vanwege zijn duurzaamheid, lichtheid en sterkte. Bijtmouwen van jute met en zonder handgrepen zijn voor puppy's, jonge en volgroeide honden, jute doeken, zachte jute bijtbouwers, bijt kussen en jute bijtrollen. Alle bijtmouwen zijn praktisch en eenvoudig te gebruiken. Ze vermalen de tanden niet en ze zijn niet schadelijk voor gezondheid van honden.

                    Korte bijtmouw van Jute | Universele training gereedschap


De jute bijtrol is een goede motivatie voorwerp dat de activiteit van uw hond tijdens de trainen, het spellen, en het leren van nieuwe commando's en de ontwikkeling van inzicht vaardigheden zullen verbeteren.

Franse linnen Bijt Bouwers

Superduurzaam en veilige bijtrollen van Franse linnen voor puppy's, jonge en volgroeide honden zullen jouw dagelijkse training met jouw hond diversifiėren. We bieden lange en korte bijt bouwers met en zonder handgrepen, bijt kussen, bijt doeken en ook bijt ballen voor professionele hondentraining en spelletjes. Alle bijt bouwers zijn van gypoallergeen Franse stof, synthetische vezels met natuurlijke mengsel geproduceerd, dat niet toxisch en bestand is tegen de scherpe tanden van een hond.Mouw van Franse linnen met speciale ring | van
Fordogtrainers                      Mouw van Franse linnen met speciale ring | van
Fordogtrainers
 Met behulp van een zachte en lichte accessoires, kunt u het eenvoudig ontwikkelen een goede grip van puppy's, jonge hond een nieuwe commando’s te leren en motivatie voor volwassene honden geven. Bijt bouwers zijn lichtgewicht en hebben comfortabele handgrepen voor uw comfort tijdens het  trainen.
 Bijtrollen die u op onze webshop goedkoop kunt kopen, zullen jouw favoriete gereedschappen worden in het onderwijs, spelletjes en beloning van uw hond!

Leder bijtrollen

Bijtrol leder is een klassieke versie van een bijtrol die sport vaardigheden van de puppy ontwikkelt en is geschikt voor de training van de jonge en volwassene honden. Op onze website vindt u een bijtrol leder met  een zachte en comfortabele handgrepen voor het onderwijs, training van een nieuwe commando’s en stellen van het bijt van de hond. Bovendien zijn er bijt kussen met verwijderbare covers van jute, Frans stof of leder. U kunt bijtrol ook gebruiken bij het spellen en als een aportirt onderwerp.

 Alle bijtmouwen zijn duurzaam, makkelijk te gebruiken, ze worden op grote schaal gebruikt in de kopgroep van trainers en ze voldoen aan de internationale normen.


Honden Bijtrol voor grote honden


Let op de bijtrollen die uit duurzame hoge kwaliteit stof zijn geproduceerd, die bij de vervaardiging van brandslangen wordt gebruikt. Dit hypoallergene materiaal is absoluut veilig voor honden en voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen. Bijtrollen voor honden met comfortabele soft handgrepen worden veel gebruikt onder professionele trainers.
Onze producten onderscheiden van hoge dichtheid, veroorzaken geen allergische reacties en schaden de tanden van honden niet.

Bijtrollen kunnen worden gebruiken bij de opleiding, bij het leren van nieuwe commando’s, bij de ontwikkeling van het grijpen, bij het stellen van de juiste hap en tijdens het spellen met puppy's en volwassene honden. Zelfs bij dagelijks gebruik zullen de bijtrollen motivatie en drive van uw hond voor lange tijd verhogen.


Speciaal met het oog op uw budget zijn door onze specialisten sets van bijtrollen en bijtmouwen ontwikkeld, met de aankoop van die, krijg je aanzienlijke kortingen en bonussen. U kunt genieten van bijtmouwen sets van de Frans linnen, jute en brandslang voor de opleiding van puppy's en jonge volwassen honden.
Iedere set is van hypoallergeen materialen van hoge dichtheid gemaakt en veilig voor de gezondheid van honden is. Bij de aankoop van de bijtrollen in de set, zult u uw kosten besparen en krijgt u een volledig assortiment van accessoires die tijdens de dagelijkse training, spellen, de opleiding van honden, bij voorbereiding voor een wedstrijd en de ontwikkeling van sport vaardigheden van uw huisdier nuttig voor u zult zijn.We produceren bijtrollen en bijtmouwen van verschillende materialen. Op onze website kunt u bijtrollen en Bijtmouw van Jute, Bijtmouw van Franse Linnen, Bijtmouw van NC-materiaal, Bijtmouw van leder kopen. Alle bijtmouwen en Bijt Bouwers zijn van hoge kwaliteit en veilig voor uw dier. Als u vragen heeft, neem dan contact met onze specialisten: info@fordogtrainers.nl
We zijn altijd bereid om u met uw keuze te helpen.
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl