Muilkorf voor aanval

"Zelfbesturende voorhamer" of muilkorf voor aanval

We hebben verschillende doelen om hond te kopen. Een van die doelen is om de eigenaar en territorium. We kopen werkhonden en betalen voor hun training maar niet iedereen weet dat het illegaal is. Het is boven de norm van toegestaan zelfverdediging. Voordat u de hond toeroept, moet u alle voors en tegens af te wegen.

Als de vijand ingeschakeld is dan is dat een ander geval. Dan kiezen we het minste van twee kwaden. Een vriend van mij heeft gezegd dat beter hij naar de rechtbank moet, dan zeven worden beschadigd. Het is een goede uitspraak. Het is uw keuze. Maar je moet bereidt zijn voor het proces en boeiende reacties van de media waardoor zullen de mensen je niet ondersteunen.

Het is moeilijk om jouw onschuld te bewijzen even als de dief naar uw territorium was en werd door uw hond aangevallen. Stel je nu dat voor het geen dief maar 12-jarige jongen was (die kwam om zijn bal te halen). Voor de meeste mensen zult u de vijand #2 zijn na Hitler. Kunt u zich voorstellen dat even in de sommige rechtshandhavingsinstanties verboden is om gebruik van honden te maken.

Men krijgt de indruk dat hij aan alle kanten  belegerd werd. En waarvoor is een hond nu? Is het mogelijk om de hond gebruiken in het kader van de wet?

Deze vragen leidde ons naar Frankrijk, waar mensen wonen lange tijd met deze problemen. De oplossing van het probleem was lang geleden gevonden. Afhankelijk van de situatie wordt de hond gebruikt. Bijvoorbeeld als de aanvaller is niet gewapend dan werkt de hond in de muilkorf, als hij het wapen heeft, is dan de hond zonder muilkorf. Het is interessant dat in Frankrijk het gebruik van honden is wettelijk geregeld. Afhankelijk die de hond in bezit heeft, zijn er de ruimte toegekend voor hond klopt.

De politie is toegelaten om in de lies en het gezicht te slaan, een beveiligingsorganisaties en burgers kunnen alleen het gebruik van een hond maken als de aanvaller gewapend is. In dit geval moet de hond in de muilkorf zijn. We zijn geļnteresseerd hoe de hond aan de muilkorf voor de aanval te wennen. Ik moet u zeggen dat het redelijk effectief wapen is. We hebben de macht ervan ervaren nadat we een koppel honden hebben getraind.

Ondanks twee assistenten het speciale apparatuur hadden, kregen ze twee gebroken ribben, een derde was enige tijd nodig om zich te herstellen.

Om de hond voor te bereiden, heeft u een extra apparatuur nodig zoals beschermende vest en een helm voor de assistent en een muilkorf voor de aanval voor de honden (het wordt op verzoek gemaakt en is van voldoende taaie huid met metalen inzetstuk aan de voorkant. Binnen is de muilkorf met het bitje uitgerust om de tanden van een hond beschermen bij de botsing.

De techniek is zeer eenvoudig en zeer effectief:

Eerst wordt de hond getraind om de plaats te bijten waarin hij later in de muilkorf moeten slaan. Dan krijgt hij een muilkorf voor de aanval en hij bijt niet op die plaatsen maar slaat met de muilkorf.

Vervolgens zijn verschillende scripts geproefd, wat we associativiteit training noemen.

Als u uw hond deze vaardigheid heeft getraind, kreeg je zeer effectief wapen “zelfbesturende voorhamer” maar binnen de wet. Maar wat kunt u doen met de 12-jarige jongen die de bal wilde halen in uw tuin?

Het is zeer simpel. Iets werd opgemerkt, moet hij blaffen (blaffen is nodig om de aandacht van de eigenaar aan te trekken en de onbekende in plaats te behouden) maar op de afstand van een aanvaller voor de veiligheid van de hond en als de laatste kunt hij aanvallen.

Zo een training zul je tegen een ongewenste beten van de kinderen beschermen en tegelijkertijd garandeer je een goede bescherming van jouw gebied!


Fordogtrainers.nl  biedt een brede keuze aan verschillende muilkorven voor aanval. Muilkorf voor grote en aanval muilkorf voor kleine honden, attack muilkorven van Spaanse, Britse en Duitse design. Bovendien hebben we mulkorven met extra ventilatie. Voor de productie gebruiken we de meest veilige materialen. Bestel nu op onze website of per e-mail: info@fordogtrainers.nl
Op deze website vindt U: hondentuigen en muilkorven, diverse halsbanden. Bijtmouwen en hokaccessoires . Met ondersteuning van Fordogtrainers.nl